Άφιξη
Αναχώρηση
Άτομα

Concierge & Δραστηριότητες

 - Butterflies Zante Luxury Villas & Spa

Γαστρονομία


Η διάσημη γαστρονομική σκηνή της Ζακύνθου χαρίζει σε όλους μοναδικές εμπειρίες, με εξαιρετικά εστιατόρια, αλλά και νόστιμα τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα. Κατά τη διαμονή σας στο κτήμα Butterflies, το πρόθυμο προσωπικό μας θα σας προτείνει τις καλύτερες επιλογές για φαγητό. Διατίθεται επίσης, κατόπιν συνεννόησης, ιδιωτικός σεφ που θα δημιουργήσει ένα απολαυστικό γεύμα στη βίλα μόνο για εσάς από φρέσκα, τοπικά και εποχιακά υλικά.
 - Butterflies Zante Luxury Villas & Spa

Θαλάσσιες Εξορμήσεις


Η απόλυτη ομορφιά της Ζακυνθινής ακτογραμμής αποκαλύπτεται μόνο μέσα από το υγρό στοιχείο. Εξασφαλίστε ένα ταξίδι με ένα πολυτελές μηχανοκίνητο ή ιστιοφόρο σκάφος και απολαύστε τα τιρκουάζ νερά των νησιών του Ιονίου πελάγους και των ακτών της δυτικής Πελοποννήσου ανακαλύπτοντας με την παρέα ή την οικογένειά σας μυστικούς κόλπους και κρυφές παραλίες μακριά από τις βουή του κόσμου. Περιηγηθείτε στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου, μέρος του οικολογικού δικτύου Natura 2000 και επισκεφθείτε το Μαραθονήσι και τα γειτονικά νησάκια για να παρατηρήσετε τις χελώνες Caretta Caretta.

Συνεργαζόμαστε μόνο με αξιόπιστες εταιρείες μίσθωσης σκαφών στο νησί για να ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας.
 - Butterflies Zante Luxury Villas & Spa

Εξειδικευμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες


Εξερευνήστε οδικώς τα μεσαιωνικά μοναστήρια, τα παραδοσιακά ορεινά χωριά και τα μαγευτικά τοπία της Ζακύνθου ή αναβαθμίστε την εμπειρία σας μισθώνοντας ένα ελικόπτερο ή ιδιωτικό αεροπλάνο jet. Όποια και αν είναι η επιθυμία σας, θα σας εξυπηρετήσουμε προτείνοντάς σας πάντα τις καλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και μίνιβαν, ιδιωτικές υπηρεσίες σοφέρ και πολυτελείς αεροπορικές υπηρεσίες.

Συνεργαζόμαστε μόνο με αξιόπιστες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και πολυτελών αεροπορικών υπηρεσιών προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι ταξιδεύετε με ασφάλεια, άνεση και στυλ. Για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες, είναι απαραίτητη η κράτηση εκ των προτέρων.

Butterflies Zante Luxury Villas & Spa1
Butterflies Zante Luxury Villas & Spa2
Butterflies Zante Luxury Villas & Spa3
Butterflies Zante Luxury Villas & Spa4
Butterflies Zante Luxury Villas & Spa5
Butterflies Zante Luxury Villas & Spa6