Άφιξη
Αναχώρηση
Άτομα

Τοποθεσία

Το Butterflies Villas, φωλιασμένο στο μαγευτικό ελληνικό νησί της Ζακύνθου, βρίσκεται μόλις ένα φτερούγισμα από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ζακύνθου, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο για τους ταξιδιώτες. Για όσους ταξιδεύουν από την Αθήνα, οι επιλογές περιλαμβάνουν μια σύντομη πτήση διάρκειας 40 λεπτών ή ένα πιο απολαυστικό ταξίδι 3 ωρών με γιοτ συνοδευόμενη από υπηρεσία σοφέρ. Βρίσκεται στο Τσιλιβί, το θέρετρο απέχει μόλις 10 λεπτά οδικώς από την πόλη της Ζακύνθου, ενώ το πλησιέστερο χωριό απέχει μόλις ένα λεπτό με τα πόδια.

Αυτό το αξιόλογο παραθαλάσσιο κατάλυμα, διακοσμημένο με πολυτελείς βίλες εμπνευσμένες από πεταλούδες, έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις και προσφέρει απαράμιλλη πανοραμική θέα στο γειτονικό νησί της Κεφαλονιάς, στη γραφική χερσόνησο της Πελοποννήσου και στην φαινομενικά απεριόριστη έκταση του πεντακάθαρου Ιονίου.Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Butterflies Luxury Villas & Spa, έχετε πολλαπλές επιλογές μεταφοράς:

Μέσω αεροπλάνου: Η Ζάκυνθος είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας (κωδικός: ATH) ή διάφορα άλλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ζακύνθου (κωδικός: ZTH) φιλοξενεί τόσο εμπορικές αεροπορικές εταιρείες όσο και αφίξεις ιδιωτικών τζετ. Για περισσότερες λεπτομέρειες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με την ομάδα κρατήσεων.


Οι απευθείας πτήσεις από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες περιλαμβάνουν επιλογές όπως:
Αυστρία (1.50 ώρα)
Βέλγιο (2.50 ώρες)
Ηνωμένο Βασίλειο (3 ώρες)
Ελβετία (1.50 ώρα)
Γερμανία (1.50 ώρα)
Γαλλία (2.30 ώρα)
Ιταλία (1 ώρα)
Ολλανδία (2,50 ώρες)
Πολωνία (2.20 ώρες)
Τσεχική Δημοκρατία (2 ώρες)
Ιρλανδία (3.30 ώρες)
Δανία (2,5 ώρες)
Σουηδία (3 ώρες)
Φινλανδία (3.20 ώρες)
Νορβηγία (3.50 ώρες)

Για ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και άλλες χώρες, μπορείτε είτε να μεταβείτε μέσω των μεγάλων ευρωπαϊκών αεροδρομίων για να φτάσετε στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, να συνδεθείτε μέσω του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ή να μας ζητήσετε απευθείας πτήση με ιδιωτικό τζετ για το αεροδρόμιο της Ζακύνθου.

By Luxury Yacht & Chauffeur: Ξεκινήστε ένα πολυτελές ταξίδι και φτάστε εκλεπτυσμένοι με το πολυτελές γιοτ ή/και τις υπηρεσίες σοφέρ από την Αθήνα ή άλλες τοποθεσίες στην Ελλάδα. Για να κανονίσετε αυτήν την αποκλειστική υπηρεσία, επικοινωνήστε με την ομάδα κρατήσεων μας.